Цялостно изследване на здравословното състояние с магнитно-резонансен био-анализатор

Чрез изследването се получават над 240 показателя, като след разтълкуване на резултатите се дават компетентни препоръки. Цялото изследване продължава 60 минути.

Принцип на квантово-магнитния резонансен анализ:

Магнитно-резонансния био-анализатор е високотехнологично електронно устройство за преглед на здравното състояние на човешкия организъм. Теоретически основан върху квантовата медицина, био-анализаторът използва научните постижения в електронната техника за отчитане и анализ на слабото магнитно поле на човешката клетка и на базата на този анализ дава сведения за здравния статус на организма и проблемните зони в техния най-ранен стадий.Магнитно-резонансния био-анализатор е в състояние да улови минимални промени във фините енергийни полета, излъчвани от човешкото тяло.
Отчитането на свръхслабото магнитно поле при промените в човешкото тяло става като в едната ръка се държи специален електрод. Следва мощно усилване на сигнала и неговата обработка през уреда с помощта на вграден микропроцесор. Получените данни се сравняват с еталонни честоти на заболявания или специфични състояния, които са предварително зададени на уреда.

Един от най-големите плюсове на био-анализатора е уникалната възможност да „хваща” патологичните промени още в зародиш, преди да са се изявили на макрониво вече като истински заболявания и по този начин дава възможност за истинска превенция и ранна диагностика на редица високорискови заболявания.

Магнитно-резонансният метод на диагностика е неинвазивен, бърз и ефикасен. Цената на изследването е изключително достъпна в сравнение с конвенционалните лабораторни методи. С негова помощ можете да разберете какви изследвания е необходимо да си направите по-задълбочено.

Промоционална цена: 30 лева (вместо стандартната цена от 60 лева), за пенсионери – 25 лева!

Изследвания ще се проведат на 25 и 26 май 2014 г в офиса на ЕТ Радка Крумова на ул. Козница планина 23 в Русе.

За информация и записване: 0897 205710 ; 082 850135 – Радка Крумова

Коментирайте